PASJA TRGOVINA

PASJA TRGOVINA MALA

Pasja trgovina je trgovina v kateri za svoje kosmate ljubljenčke najdete veliko uporabnih, udobnih, praktičnih, naravnih in nujnih izdelkov.

Iz ponudbe izdvajamo naravne in domače pasje piškote, pasja ležišča, pasja oblačila med katerimi so še posebej priljubljeni dežni plaščki za majhne pasme (pomeranec, maltežan, francoski buldog, yorki, …).

Ponudbo vseskozi dopolnjujemo tako v kratkem lahko pričakujete izdelke za nego (krtače, balzame in šampone) in različne druge pripomočke za odrasle pse in pasje mladiče.

Strankam z veseljem tudi svetujemo saj se že 15 let ukvarjamo s kužki in imamo kar dosti izkušenj s področja prehrane, nege, vzgoje in socializacije.

PASJA TRGOVINA ponuja NARAVNE PASJE PIŠKOTE

Pasji piškoti, ki jih najdete v naši trgovini so 100% naravni in ročno izdelani – prava izbira za vašega kosmatega ljubljenčka. V ponudbi pa imamo več velikosti pakiranja in več različnih okusov: vegi, piščanec, mlada govedina, ribica, mesni mix. Kateri okus vašemu najbolj odgovarja? 🙂

Preizkusite naše naravne slaščice za pse!

PASJA LEŽIŠČA

Tako kot mi, tudi naši ljubljenčki potrebujejo kvalitetno in udobno ležišče. Poleg tega pa vsekakor praktično in enostavno za vzdrževanje. Za naši dve psički smo poiskali pasje ležišče, ki ustreza vsem kriterijem, ga probali in ga tudi vam toplo priporočamo! 😉

PASJA OBLAČILA

Nekateri ljudje (še posebej tisti, ki nimajo kužka ali pa imajo kužka zunaj) ne razumejo potrebo pasjih lastnikov po nakupu oblačila za psa. Priznam, tudi sama sem bila enakega mnenja do pred dvema letoma. Namreč, že od malega sem imela doma kužka in sicer mešančka med nemškim ovčarjem in rotweilerjem – kuža 40kg. Na sprehodih sem gledala lastnike, ki so svoje manjše pasje prijateljčke sprehajali oblečene v raznorazne “cote”. Ha, ha… Res je, da so zgledali prikupno ampak… hmmm… ali je to potrebno??? pa saj jih ne zebe!!! – sem si mislila. Trenutno imamo doma dve psički (ki skupaj tehtata slabih 6 kg) – res je, da imata ogromno poddlake in, da ju niti pod razno tudi čez zimo ne zebe (da ne pozabim napisati, da sta obe hiperaktivni) ampak… AMPAK… zaradi njune “velikosti” domov prideta “usrani” od glave do pete 🙂 še posebej kadar dežuje ali pa je mokro. He, lahko si predstavljate veselje, ko prideš s sprehoda z dvema in se najprej lotiš tačk 4+4 🙂 potem še trupa… Poiskala sem alternativo in res je – oblačila za majhne kosmatinčke niso le afnanje ampak tudi delno potreba lastnikov za poenostaviti si življenje in malo osvoboditi že tako prenatrpan urnik…

Katera oblačila sem jaz prepoznala kot praktična in uporabna? Preverite spodaj 🙂

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition