Akcija!

PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt®

14.00

PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt® je prehransko dopolnilo za pse, ki se uporablja za spodbujanje ravnovesja črevesne mikroflore.

Samo še 1 na zalogi

Opis

PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt®

Probiotic za pse LactoAdapt® je prehransko dopolnilo za pse,  ki se uporablja za spodbujanje ravnovesja črevesne mikrobne flore.

Koristno je v primerih prehranskega, klimatskega in prehrambnega stresa; še posebej indicirano za zmanjšanje akutnih motenj črevesne absorpcije, med akutno drisko in kasnejšimi obdobji okrevanja.

Glede podaljšanja obdobja uporabe in pred uporabo se priporoča posvetovanje z veterinarjem.

 

PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt® se priporoča:

 • za zdravljenje in preprečevanje črevesnega dismikrobizma zaradi:
  1. uporabe antibiotikov
  2. sprememb v prehrani
  3. motenj v hranjenju
  4. zastrupitvi
 • za spodbujanje ravnovesja črevesne mikroflore. Priporoča se kot aktivni dodatek pri gastrointestinalnih okužbah, driski in zaprtju, v primeru notranjih zajedavcev.
 • zmanjševanje črevesne disbioze in izboljšanje črevesne absorbcije

 

Sestavine:

Karakterizacijske sestavine na 1 tableto po 1 gram
Sadni oligosaharidi (FOS) 100 mg
Enterococcus faecium 60 mg
Vitamin B1 15 mg
Vitamin B2 10 mg
Vitamin B6 12,5 mg

PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt® vsebuje naslednje aktivne sestavine:

 • OGLJIKOVI HIDRATI – živali jih uporabljajo za energetske namene. Predstavljajo velik vir energije in vitalnosti; zagotavljajo glukozo tkivom, prispevajo k nastanku številnih aminokislin in so med strukturnimi komponentami tkiv.
 • FRUKTOOLIGOSAHARIDI (FOS) – snovi, ki lahko stimulirajo rast in metabolizem bakterijske flore, kar spodbuja njeno ponovno uravnoteženje (prebiotično delovanje). Uporablja se za stimulacijo črevesne aktivnosti; za rekonstitucijo črevesne flore po zdravljenju z antibiotiki in za pospeševanje prebave.
 • PROBIOTIKI – prispevajo k vzpostavitvi in spremembi črevesne mikroflore. Lahko zavirajo rast patogenih organizmov, vplivajo na imunski sistem sluznice s spodbujanjem imunskega odziva. Probiotična dopolnila pozitivno spreminjajo črevesno bakterijsko floro z ugodnimi učinki na imunski sistem psa.
 • VITAMINI 
  • VITAMINI B (B1 B2 B6) 
 • POVRHNJICA SEMEN PSYLLIUM – koristna proti črevesni razdražljivosti. Zaradi prisotnosti sluzi na površini semena, v stiku z vodo, nabrekne in poveča volumen, tako da tvori gel, ki lahko poveča količino fekalne mase in zmehča njeno vsebino. Psyllium pomaga pri zaprtju, vendar je koristen tudi v primeru driske. Sluz ima tudi protivnetne in pomirjujoče lastnosti na sluznici, zato se priporoča v primerih razdrazenih sten gastrointestinalnega sistema. Vsebuje tudi del vlaken, ki delujejo kot prebiotik za dobro počutje črevesne mikroflore.
 • ROŽIČEVA MOKA – ima adstringentne, antacidne in želodčne antisekretivne lastnosti. Moka, pridobljena z mletjem rožičev, je uporabna proti driski zaradi njene sposobnosti absorbiranja vode, zahvaljujoč vsebnosti pektinov, celuloze in lignina (za razliko od celotnega sadja, ki ima namesto tega odvajalno delovanje). Zato deluje proti zaprtju, driski in krčem.

 

Doziranje:

Tablete po 1 g
psi od 0 – 10 kg 1 tableta na dan
psi od 10 – 30 kg 2 tableti na dan
psi na 30 kg 3 tablete na dan

PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt® način uporabe:

Vmešati ustrezno število tablet v dnevni obrok hrane oziroma direktno na koren jezika živali.

Priporočen čas uporabe:

1 do 2 tedna

 

Pakiranje:

LactoAdapt® prehransko dopolnilo za pse, koristno za vzdrževanje pravilne črevesne flore, 20 ali 60 tablet po 1 g.

 

Opozorila:

Priporoča se, da se pred uporabo posvetujete z veterinarjem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PROBIOTIC ZA PSE LactoAdapt®”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
  SUBSCRIBE
  I agree with the term and condition