Pasja igrača Trixie igralna vrv

3.50

Pasja igrača Trixie igralna vrv je vrv za pse z vozli. Primerna za vlečenje. Zelo robusten in vseeno lahek material, med igro čisti zobe in medzobne prostore, iz bombaža.

Samo še 1 na zalogi

Opis

Pasja igrača Trixie igralna vrv je vrv za pse z vozli. Primerna za vlečenje. Zelo robusten in vseeno lahek material, ki med igro čisti zobe in medzobne prostore, narejena je iz bombaža.

Psi obožujejo igro, v kateri merijo svoje moči. Pri vlečenju za Trixie igralno vrv se lahko pomerite s svojim psom. Pes bo skupen čas užival, toda pri igri naj ne bo vselej zmagovalec. Robustna, a vseeno lahka igralna vrv med igranjem čisti zobe in medzobne prostore z naravnimi bombažnimi vlakni. Naj se igra začne!

Pasja igrača Trixie igralna vrv – opozorilo:
Kot pri vsakem izdelku, morate tudi pri igri s to igračo vašega psa nadzorovati. Prosimo, da izdelek redno preverjate glede poškodb in igračo nadomestite, če je ta defektna ali so se njeni deli izgubili, saj sicer ni mogoče izključiti poškodbe živali.

Dodatne informacije

Teža 0.125 kg
Dimenzije 26 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja igrača Trixie igralna vrv”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition