Akcija!

Pasja igrača JEŽ S PISKO

4.00

Igrača za pse v obliki ježa, z integrirano pisko, ki piska ob pritisku na trebuh. Polnjena in z mehkimi bodicami, idealna za ljubkovanje in igro, iz bombaža in šenilke (bodice).

Samo še 2 na zalogi

Opis

Pasja igrača jež s pisko je igrača za pse v obliki ježa, z integrirano pisko, ki piska ob pritisku na trebuh. Polnjena in z mehkimi bodicami, idealna za crkljanje in igro psov vseh velikosti. Narejena iz bombaža in šenila (bodice).

Puhasti, mehki bombažni jež z integrirano pisko je idealen za igro in ljubkovanje. Debelo podložen je še posebej mehak ter tako idealna igrača za ljubkovanje za vašega psa.

Jež je izdelan iz bombaža in je z mehkimi bodicami še posebej ljubko oblikovan. Če boste enkrat držali v rokah to ljubko igračo za ljubkovanje, se ne boste hoteli več ločiti od nje.

V notranjosti ježa je piska, ki veselo zapiska, če jo pritisnemo za trebuh. S tem je zbujena pozornost vašega štirinožca in ta si bo ježa takoj prisvojil.

 

Pasja igrača jež s pisko – karakteristike:

  • mere ca. D 13 x Š 9 x V 17 cm
  • material: bombaž, z resicami iz šenila
  • s piščalko
  • za igro, divjanje in ljubkovanje

Opozorilo: Nobena igrača ni neuničljiva. Kot pri vsakem drugem izdelku morate vašega psa tudi pri igri s to igračo nadzorovati. Prosimo, da izdelek redno preverjate glede poškodb ter igračo zamenjajte, če je ta poškodovana, ali se je kateri izmed njenih delov izgubil, saj sicer ni mogoče izključiti poškodbe živali.

Dodatne informacije

Dimenzije 13 × 9 × 17 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja igrača JEŽ S PISKO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition