PASJA HRANA ROYAL CANIN® MINI PUPPY – 2 kg

13.20

Pasja hrana ROYAL CANIN® MINI PUPPY pakiranje 2 kg – za pasje mladiče majhnih pasem – do 10 kg. Za zdravo prebavo in imunski sistem.

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

PASJA HRANA ROYAL CANIN® MINI PUPPY 2 kg

Pasja hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy je zasnovana posebej za zadovoljitev prehranskih potreb vašega pasjega mladiča. Primerna je za pasje mladiče, stare od 2 do 10 mesecev, ki bodo v odraslem obdobju težki do 10 kg.

 

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Krepitev imunskega sistema
  • Zdrava prebavila
  • Izrazita energijska vrednost

 

Prehranske potrebe vašega pasjega mladiča so v njegovih mladih letih, še posebej v obdobju razvoja njegovega imunskega sistema, enako pomembne kot pozneje.

Rast je ključna faza v življenju vašega pasjega mladiča. To je obdobje velikih sprememb in novih odkritij. V tem obdobju se imunski sistem vašega pasjega mladiča postopoma razvija. Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy s patentiranim kompleksom antioksidantov, vključno z vitaminom E, pomaga krepiti naravni obrambni mehanizem vašega pasjega mladiča v obdobju njegove rasti.

Briketi so majhni in enostavni za žvečenje, popolni za majhna usta vašega pasjega mladiča. Njihova vonj in okus sta optimizirana in bosta zadovoljila želje tudi najizbirčnejših psov. Podpirajo tudi zdravje zob in splošno ustno higieno.

Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy vsebuje kombinacijo hranil z visokokakovostnimi beljakovinami (L.I.P.* – znanimi zaradi dobre prebavljivosti) in probiotike. Krepi zdravje prebavil in uravnovesi črevesno floro, ki z zmanjšanjem neprijetnega vonja in količine prispeva k dobri kakovosti blata.

Vaš pasji mladič majhne pasme bo rasel precej hitro, zato bo potreboval hrano z visoko vsebnostjo energije, ki bo podpirala njegov zdrav razvoj v odraslega psa. Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy bo zadovoljila potrebe po energiji vašega pasjega mladiča in mu zagotovila vso moč in vitalnost, ki ju potrebuje.

V podjetju ROYAL CANIN® želijo zagotavljati prehranske rešitve za zadovoljitev potreb vašega hišnega ljubljenčka. Vsi izdelki so podvrženi obsežnim postopkom nadzora kakovosti, da bi zagotovili optimalno kakovost hrane in izpolnitev specifičnih prehranskih potreb ter hrano prilagodili življenjskemu slogu vašega pasjega mladiča. To pomeni, da je vaš pasji mladič z uživanjem hrane ROYAL CANIN® Mini Puppy deležen celovite in uravnotežene prehrane.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PASJA HRANA ROYAL CANIN® MINI PUPPY – 2 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition