Akcija!

PASJA HRANA ROYAL CANIN® MEDIUM PUPPY – 4 kg

18.00

Pasja hrana ROYAL CANIN® MEDIUM PUPPY pakiranje 4 kg – za pasje mladiče srednjih pasem – do 25 kg. Za zdravo prebavo in imunski sistem.

Samo še 1 na zalogi

Opis

PASJA HRANA ROYAL CANIN® MEDIUM PUPPY 4 kg

Pasja hrana ROYAL CANIN® Medium Puppy je primerna za pasje mladiče, stare med 2 in 12 mesecev, ki bodo v odraslem obdobju težki od 11 do 25 kg.

 

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Krepitev imunskega sistema
  • Zdrava prebavila
  • Kratko obdobje rasti, velika potreba po energiji

 

Rast je ključna faza v življenju vašega pasjega mladiča. To je obdobje velikih sprememb in novih odkritij. Ker se imunski sistem vašega pasjega mladiča še razvija mu bo posebej prilagojena prehrana zagotovila vsa hranila, ki jih potrebuje, da bi zrasel v zdravega in močnega psa.

Kombinacija hranil v hrani ROYAL CANIN® Medium Puppy, ki vsebuje visokokakovostne probiotike in beljakovine, pomaga podpirati in ohranjati splošno zdravje prebavil vašega pasjega mladiča. Hrana zaradi optimalne podpore prebavil vsebuje tudi skupino beljakovin (L.I.P.), ki so znane po svoji visoki prebavljivosti.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PASJA HRANA ROYAL CANIN® MEDIUM PUPPY – 4 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition