Akcija!

PASJA HRANA ROYAL CANIN® MAXI PUPPY – 4 kg

15.00

Pasja hrana ROYAL CANIN® MAXI PUPPY pakiranje 4 kg – za pasje mladiče velikih pasem – do 44 kg. Za zdravo prebavo in imunski sistem.

Samo še 1 na zalogi

Opis

PASJA HRANA ROYAL CANIN® MAXI PUPPY 4 kg

Pasja hrana ROYAL CANIN® Maxi Puppy je ustvarjena posebej za zadovoljitev prehranskih potreb pasjih mladičev velikih pasem. Ta hrana je primerna za pasje mladiče velikih pasem, starih od 2 do 15 mesecev, ki bodo v odraslem obdobju težki od 26 do 44 kg.

 

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Krepitev imunskega sistema
  • Zdrava prebavila
  • Dolgo obdobje rasti, zmerna potreba po energiji

 

Hrana ROYAL CANIN® Maxi Puppy s patentiranim kompleksom antioksidantov, vključno z zelo koristnim vitaminom E, pomaga krepiti naravni obrambni mehanizem vašega pasjega mladiča v obdobju njegovega razvoja.

Kombinacija hranil vsebuje zelo kakovostne beljakovine, kot so L.I.P. L.I.P. so znane po svoji visoki prebavljivosti. Vsebuje tudi probiotike, kot je FOS, ki podpira zdravje prebavil vašega pasjega mladiča.

Pasji mladiči velikih pasem rastejo dolgo, zato v tem obdobju potrebujejo temu ustrezno prehrano. Na srečo vsebuje hrana ROYAL CANIN® Maxi Puppy zmerno količino energije, ki zadovolji potrebe vašega pasjega mladiča po energiji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PASJA HRANA ROYAL CANIN® MAXI PUPPY – 4 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition