Akcija!

PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MINI 1kg – ZA OBČUTLJIVO PREBAVO

5.85

Pasja hrana ROYAL CANIN® DIGESTIVE MINI pakiranje 1 kg – primerno za pse do 10 kg. Namenjena je psom z občutljivo prebavo. Ureja prebavo, izboljšuje absorpcijo, lahko izboljša tudi stanje črevesja.

Na zalogi

Opis

PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MINI 1kg

Pasja hrana ROYAL CANIN® Digestive Mini je pasja hrana s posebno formulo, ki je razvita posebej za občutljivo prebavo. Za pse do 10 kg.

 

Ključna značilnost:

  • Izboljša kakovost blata

 

Prebavne motnje so neprijetne za vsakogar, tudi za vašega psa. Prehrana, ki vsebuje visokokakovostna hranila za urejeno prebavo in boljšo absorpcijo, lahko izboljša stanje črevesja vašega psa.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Mini je primerna za pse, težke do 10 kg, in je pripravljena po izjemno okusnem receptu, posebej prilagojenem psom z občutljivo prebavo.

Psi majhnih pasem pogosto izločajo trše blato in so lahko celo dovzetnejši za zaprtje. Formula hrane ROYAL CANIN® Digestive Mini je razvita posebej za občutljivo prebavo.

Vsebnost popolno uravnotežene mešanice topnih in netopnih vlaknin pomaga omejiti fermentacijo in krepi prehod hrane skozi črevesje točno tam, kjer je to potrebno. Vrsta vključenih probiotikov pomaga krepiti zdravje črevesne flore.

Za Royal Canin so beljakovine zelo pomembne. Uporabljajo se samo najkakovostnejše beljakovine prilagojene vrste, ki ustreza posebnim potrebam vašega psa. Prav zato hrana ROYAL CANIN® Digestive Mini vsebuje visoko prebavljive beljakovine, znane pod kratico L.I.P.

Program prehrane Digestive Care je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje.

Ne verjemite samo na besedo. Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care dejansko izboljša optimalno kakovost blata za do 92 % – najboljši dokaz zdravega črevesja. To pomeni, da so rezultati hrane ROYAL CANIN® Digestive dokazano odlični. Preizkusite tudi sami!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MINI 1kg – ZA OBČUTLJIVO PREBAVO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition