Akcija!

PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MIDI 3kg – ZA OBČUTLJIVO PREBAVO

17.00

Pasja hrana ROYAL CANIN® DIGESTIVE MIDI pakiranje 3 kg za pse od 11 do 25 kg, za pse z občutljivo prebavo. Ureja prebavo, izboljšuje absorpcijo. Dodani probiotici.

Samo še 1 na zalogi

Opis

PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MIDI 3kg

Pasja hrana ROYAL CANIN® Digestive Midi (Digestive Care Medium) je primerna za pse z občutljivo prebavo, težke od 11 do 25 kg.

 

Ključna značilnost:

  • Izboljša kakovost blata

 

Prebavne motnje so neprijetne za vsakogar, tudi za vašega psa. Zdravo črevesje poleg manj nelagodja vašemu psu omogoča tudi absorbiranje kar največ zaužitih hranil, zaradi česar se tudi boljše počuti.

Prilagojena formula z aktivnimi hranili vsebuje vrsto probiotikov za zdravo črevesno floro. Probiotiki so ključna hranila, ki hranijo dobre bakterije v črevesju vašega psa. To pomembno prispeva k ohranjanju njegovega splošnega zdravja in zdrave prebave.

V Royal Caninu prilagodijo vrsto beljakovin posebnim potrebam vašega psa in uporabljajo samo najkakovostnejše beljakovine. Zahvaljujoč rednim strogim preverjanjem kakovosti so hranila v tej hrani boljše prebavljiva.

Poleg tega hrana ROYAL CANIN® Digestive Midi vsebuje uravnoteženo količino topnih in netopnih vlaknin, ki omogočajo optimalno prebavo.

Program prehrane Digestive Care je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Medium izboljša optimalno kakovost blata za do 91 % – najboljši dokaz zdravega črevesja. To pomeni, da je hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Medium dokazano odlična.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MIDI 3kg – ZA OBČUTLJIVO PREBAVO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition