Akcija!

PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MAXI 3kg – ZA OBČUTLJIVO PREBAVO

17.00

Pasja hrana ROYAL CANIN® DIGESTIVE MAXI pakiranje 3 kg za pse od 26 do 44 kg, za pse z občutljivo prebavo. Ureja prebavo, izboljšuje absorpcijo. Dodani probiotici.

Samo še 1 na zalogi

Opis

PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MAXI 3kg

Pasja hrana ROYAL CANIN® Digestive Maxi (Digestive Care Maxi) je primerna za pse z občutljivo prebavo, težke od 26 do 44 kg.

 

Ključna značilnost:

  • Izboljša kakovost blata

 

Pri psih s prebavnimi težavami – prilagojena hranila, vključno z beljakovinami, esencialnimi maščobami, vitamini in minerali, pomagajo ohranjati zdravo črevesje in dobro počutje vašega psa skozi vse življenje.

Ker so psi velikih pasem bolj nagnjeni k fermentaciji v črevesju je mehko blato pogosta težava.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi vsebuje visokokakovostna hranila, ki uredijo prebavo in se boljše absorbirajo. Njihova formula vsebuje mešanico probiotikov in vlaknin, ki omogočajo ravnovesje črevesne flore in optimalno kakovost blata.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi je posebej zasnovana s pametnimi tehnikami priprave, ki zagotavljajo, da so hranila v tej formuli boljše prebavljiva. Poleg tega redna stroga preverjanja kakovosti potrjujejo zelo dobro prebavljivost te hrane.

Probiotiki so ključna hranila v tej formuli, saj hranijo dobre bakterije v črevesju vašega psa. Te bakterije, včasih znane kot dobra črevesna flora, so pomembne za ohranjanje splošnega zdravja in zdravja črevesja.

Program prehrane Digestive Care je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi izboljša optimalno kakovost blata za do 97 % – najboljši dokaz zdravega črevesja. To pomeni, da je hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi dokazano odlična.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PASJA HRANA ROYAL CANIN® DIGESTIVE MAXI 3kg – ZA OBČUTLJIVO PREBAVO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition