Akcija!

PAKET ROYAL FRENCH BULLDOG 2 x 3kg

30.00

Paket Royal FRENCH BULLDOG vsebuje 2x pakiranje po 3kg pasje hrane Royal Canin za manj neprijetnih vonjav, mišično maso in zdravo kožo odraslega psa.

Ni na zalogi

Opis

PAKET ROYAL FRENCH BULLDOG 2 x 3kg

PAKET ROYAL FRENCH BULLDOG vsebuje 2x 3 kg pakiranje pasje hrane ROYAL CANIN® French Bulldog Adult, ki je primerna za pse, starejše od 12 mesecev, in je zasnovana posebej z namenom izpolnjevanja vseh prehranskih potreb vašega odraslega psa pasme francoski buldog.

 

PAKET FRENCH BULLDOG – ključne značilnosti/prednosti:

  • Skrb za mišično maso
  • Zdrava koža
  • Manj neprijetnih vonjav

 

Francoski buldogi so majhni psi z veliko mišic, kompaktno strukturo in trdnimi kostmi. Ti močni psi so običajno pozorni, aktivni in pametni. Za ohranitev svojih močnih mišic potrebujejo redno gibanje. Za kosti in sklepe so koristnejši kratki vsakodnevni sprehodi kot preveč teka ali skakanja.

Ker je za učinkovito ohranjanje mišične mase ključnega pomena tudi prehrana, hrana ROYAL CANIN® French Bulldog Adult vsebuje L-karnitin in optimalno vsebnost beljakovin.

Hrana ROYAL CANIN® French Bulldog Adult vsebuje tudi posebna hranila, vključno s specifičnim kompleksom in EPA ter DHA Ti pomagajo ohranjati kožo in značilno dlako vašega francoskega buldoga zdravo.

Hrana ROYAL CANIN® French Bulldog Adult prispeva tudi k ohranjanju optimalnega zdravja prebavil in s tem dobrega ravnovesja črevesne flore. Slednje prispeva k zmanjšanju prekomerne napihnjenosti in zmanjša neprijeten vonj njegovega blata.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET ROYAL FRENCH BULLDOG 2 x 3kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

1
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition