Akcija!

Biorazgradljive vrečke za pasje iztrebke Kerbl

3.99

Biorazgradljive nadomestne vrečke za pasje iztrebke Kerbl. Vrečke za pse so na voljo v zeleni barvi. V paketu je 4 x 20 vrečk.

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Biorazgradljive nadomestne vrečke za pasje iztrebke Kerbl. Vrečke za pse so na voljo v zeleni barvi. V paketu je 4 x 20 vrečk. Pomembno je, da jih imajo skrbniki psov ob sebi, ko psa peljejo na sprehod.

BIORAZGRADLJIVE vrečke za pasje iztrebke Kerbl – opis izdelka:

  • Vrečke za pasje iztrebke so izdelane iz EPI plastike.
  • Pasje vrečke so biorazgradljive – biološko razgradljivi dodatki v EPI plastiki poskrbijo, da se vrečke hitreje razgradijo.
  • Velikost pasje vrečke za iztrebke je 31 x 22 cm.
  • V kompletu so 4 rolice po 20 vrečk – zelene barve.

V ponudbi naše spletne trgovine PawLove je več različnih pasjih vrečk za pasje iztrebke, ki jih najdete v kategoriji Ostala pasja oprema.

Biorazgradljive vrečke za iztrebke so trajnostni izdelek za male živali. V naši spletni trgovini se trudimo in v našo ponudbo redno dodajamo vedno več trajnostno naravnanih izdelkov, ki pomagajo ščititi naš planet in v proizvodnem procesu zmanjšujejo onesnaževanje naše zemlje. Naše stranke pa ste tiste, ki boste trajnostno naravnane izdelke podprle z nakupom v naših trgovinah in jih z zadovoljstvom uporabljale v vsakodnevnem življenju. Pasje vrečke za iztrebke so eden od pomembnih izdelkov za male živali, saj predvsem v urbanem okolju skrbijo za čistočo ulic.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biorazgradljive vrečke za pasje iztrebke Kerbl”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition