PERSONALIZIRANE SKODELICE

PERSONALIZIRANE SKODELICE – unikatno, uporabno darilo za vsako priložnost!

Bliža se nek rojstni dan, obletnica, konec šole, vrtca, valentinovo, novo leto… in tudi tokrat tuhtate kaj podariti? S personalizirano skodelico ne boste zgrešili! Vsaka skodelica iz naše ponudbe je UNIKATNA, POSEBNA, DRUGAČNA. Upoštevamo vsako vašo željo in vam izdelamo izdelek, ki bo osebi kateri boste skodelico podarili pisan na kožo!  Ker so skodelice unikatne in prilagojene željam naših strank jih nimamo na zalogi ampak jih izdelamo po naročilu, zato boste mogoče na dostavo svoje personalizirane skodelice morali počakati kakšen dan ali dva dlje. Ampak se splača! 

Personalizirane skodelice so primerne kot darilo za mamo, očeta, babico, dedija, punco, fanta, teto, strica, najboljšo prijateljico in/ali prijatelja. Prav tako smo jih že izdelovali tudi za vzgojiteljice in razredničarke ob koncu šolskega in vrtčevskega leta v spominček na nepozabno skupino otrok od katerih so se mogle posloviti. Izbirate lahko velikost (ml) in obliko same skodelice, dopišemo ime, verz, … narišemo osebo za katero je namenjena skodelica (sporočite nam samo spol in barvo las). Možnosti so neomejene 

Preverite ponudbo skodelic oz. ideje (vse skodelice, ki smo jih do sedaj izdelali žal nismo mogli objaviti) spodaj…

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition