Affiliate program mala.si

Affiliate partnerski program spletne trgovine mala.si ti ponuja možnost dodatnega zaslužka. V kolikor imaš čas in voljo, pišeš lastni blog, imaš veliko sledilcev na družabnih omrežjih, te zanimajo in so ti všeč naši izdelki ali imaš lastno spletno trgovino – ta program ti je pisan na kožo!

Pridruži se nam! Web butiq mala.si sodeluje z vsemi, ki želijo imeti dohodek zahvaljujoč vsebinam, ki jih imajo na svojem spletnem mestu ali družabnih omrežjih.

Tako enostavno je… Pripelješ stranko in za znesek njenega nakupa dobiš provizijo!

Prednosti affiliate partnerskega programa:

  1. PROVIZIJA – s promocijo naših izdelkov lahko zaslužiš!
  2. PODPORA in osebni pristop Affiliate ekipe mala.si. Odprti smo za Vaše ideje!

Dobrodošel/a na affiliate stran naše spletne trgovine in HVALA, da želiš biti naš affiliate. V kolikor si že naš affiliate in imaš urejen dostop lahko se PRIJAVIŠ TUKAJ za dostop do svoje affiliate nadzorne plošče.

V kolikor še nisi naš affiliate in si želiš postati najprej se moraš prijaviti. Za prijavo se je potrebno registrirati (vzelo ti bo le nekaj minut časa).

Za prijavo v affiliate program moraš torej biti registrirani uporabnik na naši spletni strani. Če že imaš račun PRIJAVI SE TUKAJ. Če računa še nimaš TUKAJ SI GA LAHKO USTVARIŠ IN SE REGISTRIRAŠ.

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition