Široki rezanci + tartufova omaka: KOSILO/VEČERJA v 15ih min.

SESTAVINE:
80 g tartufate (bele ali črne),
par kapljic oljčnega olja (priporocam olivnono olje z okusom belih tartufov)
400 g navadnih širokih rezancev
80 g masla
smetana za kuhanje
sol, poper

POSTOPEK:
V ponvi na malem ognju raztopimo maslo, dodamo tartufato in malo smetane za kuhanje, solimo in popramo. V slanem kropu skuhamo široke rezance, jih odcedimo in stresemo v pripravljeno omako. Nežno premešamo in postrežemo. 😊

Pred serviranjem lahko pokapamo s par kapljicami oljčnega olja z okusom tartufov, da poudarimo izjemni okus tartufov.

RAZLIČICA 2:

Omako tartufato lahko prelijemo tudi čez meso (npr. goveji steak) in kot prilogo postrežemo pečen krompirček (po želji tudi korenček) 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dobrodošli!

Zelo smo veseli, da brskate po naši strani :-). Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 495 875 ali nam pišete s klikom na spodnji gumbek!

Pišite nam!

 

0